Over

Ik ondersteun en begeleid jou bij het behalen en behouden van optimale gezondheid en welzijn. Dit doe ik met een prachtig geïntegreerd systeem en eeuwenoude kennis van de Ayurvedische geneeskunde.

Mijn benadering  is Holistisch. Dat wil zeggen dat mens (lichaam en geest) als één geheel wordt zien. Via deze holistische benadering begeleiden en behandel ik  op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.  Heel belangrijk in mijn aanpak is dat we samen met jou achterhalen wat de oorzaken zijn van jouw disbalans en helpen wij je met een complementaire behandeling naast eventuele reguliere zorg. 

Ik bied ondersteuning via Ayurveda consults en behandelingen, maar ook educatie en voorlichting via lezingen, workshops, groepsprogramma’s en training.  

Specialisatie

Vergroot het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam.

Ayurvedische gezondheidszorg is uniek. Elk programma is specifiek afgestemd op jouw constitutie en disbalans. Wij begeleiden jou om het potentieel van jouw lichaam om zichzelf te genezen te maximaliseren.

Als je een nieuwe cliënt bent, kun je het beste beginnen met een gratis online videoconsult zodat we de meest geschikte behandeling voor jouw aandoening of gezondheidssituatie kunnen bepalen.

Testimonials

Wat klanten zeggen

Bezoek ons | Visit us

[instagram-feed]