Winkel

Alles voor dagelijkse routine

De traditie van dinacharya (dagelijkse routine) is een van de krachtigste ayurvedische beoefeningen om de algehele gezondheid en het welzijn te verbeteren. Zelfs als Ayurveda helemaal nieuw voor je is, zal het niet lang duren voordat je iets hoort over het belang van het doen van een aantal dingen, zoals eten, slapen en werken, elke dag op ongeveer hetzelfde tijdstip.

Een dagelijkse routine nodigt uit tot gezondheid, vitaliteit en een gevoel van helderheid in ons leven. Het aannemen van een passende dagelijkse routine is ongetwijfeld een van de meest aardende en koesterende dingen die je voor jezelf kunt doen. Hoewel het concept van een dagelijkse routine de basis vormt van een ayurvedische levensstijl, is geen enkele aanbeveling is geschikt voor iedereen. Uiteindelijk moeten we met ieders individuele constitutie en huidige staat van balans rekening houden. En dat is het mooie ervan, want de juiste dagelijkse routine kan je leven drastisch verbeteren. We hebben een selectie gemaakt van producten voor jouw dagelijkse routine. Als bundel of als losse producten.

Ervaar je een disbalans in lichaam en geest en wil je weten hoe Ayurveda je kan helpen om de disbalans bij de wortel aan te pakken, maak dan een afspraak voor een Ayurvedisch Consult of een gratis consult van 30 minuten om Ayurveda te leren kennen.

Cadeaubon
Cadeaubon
Cadeaubon
Geef Ayurveda cadeau
€25.00

 

[instagram-feed]