Winkel

KAMA AYURVEDA


Kama Ayurveda is in 2002 in India gestart om de boodschap van authentieke Ayurveda universeel te promoten. Sindsdien is het creëren van pure Ayurvedische producten volgens authentieke recepten het unieke doel van het merk.
Tegenwoordig worden de hoogwaardige, prachtig verpakte producten van Kama Ayurveda wereldwijd verkocht en gebruikt door enkele van 's werelds toonaangevende hotels en spa's. Onze producten hebben uitgebreide aandacht en erkenning gekregen in verschillende wereldwijde en Indiase publicaties, waaronder de Amerikaanse Vogue, de Franse Vogue, de Japanse Vogue, Harpers Bazaar en Tatler.
Bekend om haar iconische schoonheidsbehandelingen zoals Bringadi Intensive Hair Treatment en Kumkumadi Miraculous Beauty Fluid en Organic Coconut Oil, heeft Kama Ayurveda wereldwijd een cultstatus verworven onder veeleisende schoonheidskopers die op zoek zijn naar veilige, zachte en efficiënte schoonheidsbehandelingen die geworteld zijn in de oude wetenschap van Ayurveda.
HUN WAARDEN
Kama Ayurveda is real
Authentieke ayurvedische producten, met gebruik van originele, beproefde, uitgebalanceerde recepten. Hoewel veel merken Ayurvedische ingrediënten gebruiken, creëert Kama Ayurveda de volledige natuurlijke remedie.
Kama Ayurveda is Pure.
Hun behandelingen zijn 100% natuurlijk, vegetarisch en gebruiken de hoogste kwaliteit natuurlijke ingrediënten. Dit betekent - Geen kunstmatige kleuren. Geen kunstmatige geur. Geen petrochemicaliën, parabenen, ureum, propyleenglycol of andere schadelijke toevoegingen. Al onze biologische producten zijn internationaal gecertificeerd.
Kama Ayurveda is True
Hun partner is een originele ayurvedische instelling, de gerespecteerde Arya Vaidya Pharmacy (AVP) in Coimbatore, met ayurvedische ziekenhuizen en klinieken in heel India. AVP-laboratoria - een van de drie testcentra in Kerala die zijn goedgekeurd door het Department of Science and Technology - zorgen voor strikte kwaliteitscontrole, geteste effectiviteit en de hoogste normen van onderzoek en ontwikkeling, terwijl ze oude ayurvedische teksten volgen en uitbreiden.
Kama Ayurveda is Kind

Hun internationale standaardproducten zijn niet getest op dieren.

 

[instagram-feed]