Winkel

SADHEV

SADHEV, DE KUNST VAN AYURVEDA

De essentie van 200 jaar oude voorouderlijke wijsheid

AYURVEDA OVERGEDRAGEN

200 jaar oude afstamming: twee eeuwen wijsheid in een fles

De kenmerkende drankjes van Sadhev vinden hun oorsprong in het begin van de 19e eeuw - tot een erfenis die zorgvuldig is opgebouwd door de ayurvedische genezer en arts Brahmasree Cholayil Kunju Maami Vaidyar. Het erfgoed van zijn recepten en behandelingen is over drie generaties doorgegeven en is vandaag de dag de essentie van Sadhev.
Sadhevana: de geur van pure aarde
De behandelingen van Sadhev zijn afkomstig van Sadhevana, hun eigen 80 hectare grote, duurzaam geteelde, biologische toevluchtsoord van exotische planten en bladeren, zorgvuldig gekweekt in Zuid-India. Sadhevana is gezegend met een zeldzame, vruchtbare mix van drie soorten grond – rode aarde, zandgrond en grind die de groei van een verscheidenheid aan gewassen, kruiden, medicinale planten en exotische bomen mogelijk heeft gemaakt. Boeren van Sadhevana koesteren de aarde met zorg en gebruiken duurzame landbouwpraktijken die doordrenkt zijn van oude landbouwwijsheden.

Dierproefvrij. Schoonheid met een geweten
Sadhev biedt maatschappelijk verantwoorde schoonheids- en wellnesszorg. De ingrediënten zijn 100% vegetarisch en zijn afkomstig zonder het milieu te schaden. Het merk is resoluut tegen dierproeven en zorgt ervoor dat dieren of de natuur tijdens het hele producttraject geen schade oplopen - van het inkopen van de ingrediënten in de hele toeleveringsketen tot het maken van het product totdat het u bereikt.
Vrij van parabenen en sulfaten. Puur op de huid. Puur van hart.
Sadhev biedt handgemaakte luxe ayurvedische zorg, geïnspireerd door de natuur. Elk drankje van Sadhev is doordrenkt met waardevolle inzichten uit de traditionele Ayurveda, subtiel vermengd met pure ingrediënten, verantwoord en zorgvuldig uit de natuur gehaald. Onze producten zijn volledig vrij van parabenen, sulfaten en enige vorm van schadelijke chemicaliën.
Handgemaakt in India. Vanuit het hart van een van 's werelds oudste beschavingen Elke creatie van Sadhev wordt met liefde en liefde gemaakt in India, het land dat de onschatbare geheimen en kennis van Ayurveda bevat. Elk Sadhev-product doet denken aan de ware geest van de Indiase ayurvedische wijsheid.

 

[instagram-feed]