Yoga Docenten

Riim Lagerwerf


Riim heeft sinds 2010 verschillende vormen van Hatha Yoga verkend en beoefend, maar keert steeds terug naar de dynamische beoefening van Astanga Yoga in combinatie met herstellende vormen van yoga. Ze vindt het heerlijk om studenten kennis te laten maken met een balans tussen dynamische en meer statische yogabeoefening in combinatie met ademwerk en meditatie. Vanwege haar achtergrond in Ayurveda leert Riim haar studenten yoga te beoefenen op een manier die hun constitutie ondersteunt. Ze zal in haar lessen opnemen hoe we onszelf met liefde en mededogen kunnen behandelen, evenals onze omgeving; en dat yoga meer is dan alleen het oefenen van houdingen.

Wanneer je de lessen van Riim volgt, ervaar je zowel de passie als de warmte van het element vuur, maar ook de kalmerende en aardende kwaliteit van aarde en water.

Riim has explored and practised different forms of Hatha Yoga since 2010 but keeps coming back to the dynamic practice of Astanga Yoga in combination with restorative practices. She loves introducing students to a balance of dynamic and more static yoga practice in combination with breathing work and meditation.
Because of her background in Ayurveda, Riim teaches her students to practice Yoga in a way that will support their constitution. She will incorporate in her classes how we can treat ourselves with love and compassion as well as our environment; and that Yoga is more than just practising postures.

When you take Riim’s classes you will experience both passion and warmth of the element fire but also the calming and grounding quality of earth and water.

Regina Nemeth


Als yogaleraar en holistische gezondheidscoach is Regina gepassioneerd in het begeleiden van mensen om contact te maken met hun lichaam, geest en ziel en hun relatie met voedsel, lichaam en ziel te helen; haar studenten begeleiden bij het vinden van hun evenwicht en gemoedsrust.

Gymnastiek, dans en muziek maken al vanaf jonge leeftijd deel uit van haar leven. Na haar afstuderen als architect is ze ook sportinstructeur en Pilatesdocent geworden. Gymnastiek, dans en muziek maken al vanaf jonge leeftijd deel uit van haar leven. Regina’s liefde voor yoga begon in 2010 in India, en in 2012 voltooide ze haar 200 uur Yoga Teacher Training bij Dr. Sushil en verdiepte ze haar kennis over Thaise Yoga Massage, Reiki en Meditatie. In 2010 bracht ze 3 maanden door in India en daarna raakte ze meer en meer betrokken bij Yoga, wat haar vreugde, kalmte, vertrouwen en zelfrealisatie geeft. Twee jaar later, terug in India, voltooide ze haar 200 uur durende yoga-lerarenopleiding bij Dr. Sushil, een cursus Thaise yogamassage en twee niveaus van de Reiki-methode voor natuurlijke genezing. Ze volgde de Vipassana-meditatiecursus van S.N. Goenka voor het eerst in 2013. Deze meditaties leiden haar naar een dieper begrip en herverbinding met haar ware wezen. Ze vervolgde haar yoga studies met Yin Yoga, Mindfulness en Meditatie Teacher trainingen.

Tijdens haar eigen zwangerschap heeft ze de Birthlight Perinatal en -na de geboorte- de Postnatale Yoga Teacher Trainingen bij Kirsteen Ruffell afgerond. Regina vindt het erg leuk om vrouwen – in deze bijzondere periode van hun leven – te helpen in kracht, ontspanning en acceptatie.

[instagram-feed]