Uncategorized

Ayurveda workshop dagelijkse routine & Pop-up Store

Ayurveda Workshop: Dagelijkse routine voor jouw gezondheid

In samenwerking met purenatural.eu geef  ik op  15 mei in Den Haag een geheel gratis workshop over Ayurvedische dagelijkse routine voor jouw gezondheid en staan we klaar met een Ayurvedische Pop-up Store in de nieuwe studio saktiisha yoga & ayurveda centrum in het Statenkwartier.

Tijdens de workshop zal ik het concept “dinacharya” introduceren. De traditie van dinacharya (dagelijkse routine) is een van de krachtigste Ayurvedische hulpmiddelen om de algehele gezondheid en het welzijn te verbeteren. Een dagelijkse routine nodigt uit tot gezondheid, vitaliteit en een gevoel van helderheid in ons leven. Het aannemen van een passende dagelijkse routine is ongetwijfeld een van de meest aardende en verzorgende dingen die je voor jezelf kunt doen, en hoewel het concept van een dagelijkse routine de kern vormt van een Ayurvedische levensstijl, is geen enkele routine geschikt voor iedereen.

We introduceren o.a.  tongreiniging, zelfmassage, richtlijnen voor een gezonde spijsvertering, gezonde slaap en nog veel meer!

Als Klinisch Ayurvedisch Specialist ondersteun ik niet alleen cliënten bij het aannemen van een gezond voedingspatroon en levensstijl, maar ben ik gespecialiseerd in klinisch ziektemanagement en ondersteun ik mensen met milde, matige en ernstige ziekten met behulp van de Ayurvedische geneeskunde.

Ayurveda is de traditionele geneeskunde van India en het oudste gezondheidszorgsysteem ter wereld. Het is een systeem van zowel preventieve als curatieve geneeskunde dat al minstens 5.000 jaar en misschien wel 10.000 jaar wordt beoefend. Fundamenteel voor Ayurveda is het inzicht dat ieder mens uniek is en dat als gevolg daarvan ieders pad naar een optimale gezondheid uniek is. Zoals een van mijn leraren, Dr. Halpern, zegt: “Niets is goed voor iedereen, alles is goed voor iemand. Ayurveda is een pad van wat goed voor je is.” Ayurveda helpt individuen te weten welke soorten voedsel, geluiden, geuren en andere stimuli een staat van evenwicht en harmonie in hun unieke lichaam en geest zullen creëren. Wanneer lichaam en geest in harmonie zijn, wordt de normale fysiologie hersteld en vindt genezing plaats.

Programma woensdag 15 mei

13:30 -17:00:  Ayurveda Pop up store
14:30 -15:30: Workshop / lezing

Om de workshop bij te wonen willen wij je vragen om je hieronder in te schrijven.

Tijdens de middag kun je bij mij ook een min tong diagnose krijgen en een ayurvedisch advies ontvangen.

Voor degene die zich inschrijven voor de workshop maak je kans op het boek: “Alles Over Ayurveda en een tong schraper!”

 

Ter plaatse kun je de POP-UP STORE van purenatural.eu bezoeken en het beste van de Ayurvedische schoonheid uit India ontdekken om jou te ondersteunen in je dagelijkse routine:

• Traditionele geneeskrachtige kruidenlichaamsoliën

• Kruidenwaternevel sprays

• Iconische schoonheidsserums

• Lang gewaardeerde haarverzorgingsoliën en shampoos

• Prachtige toilettassen

• Tongreinigers en meer…

Voel, ruik en experimenteer alle producten, geniet van een kopje kruidenthee en maak contact met gelijkgestemden.

SPECIALE KORTING OP PURE NATURAL’S PRODUCTEN VOOR DE BEZOEKERS OP DE DAG & KORTINGSBON VOOR AYURVEDISCHE MASSAGE VAN 60 min.

Wij verwelkomen je in de nieuwe studio van saktiisha ayurveda & yoga centre  in het trendy Statenkwartier in Den Haag, van Beverninkstraat 118

Vergeet je niet in te schrijven voor de workshop, zodat wij weten dat je komt en kans maakt op een Ayurvedaboek en tongschraper!

Riim Lagerwerf

Het is mijn missie om je te inspireren en te begeleiden om je geest tot rust te brengen, te ontspannen en te verbinden. Door middel van een holistische aanpak met Ayurveda en Yoga help ik jou graag bij het behalen en behouden van een optimale gezondheid en welzijn.

Riim geeft al sinds 2011 yogales en sinds 2017 meditatie. Zij is oprichtster van LINgGAN Yoga Studio (daarna saktiisha yoga) in Den Haag en SankalpaYogi in Suriname.
Sankalpa Holistic Health is opgericht in 2014.

You may also like

[instagram-feed]